Veilinghuis en musea

Indien van toepassing, werken we samen met een van de oudste veilingshuizen van Nederland wanneer er waardevolle spullen aanwezig zijn. Dit veilinghuis is Korst van der Hoeff in 's Hertogenbosch. U vindt de contactgegevens op de pagina Partners.

De opbrengst van deze veiling gaat ook volledig terug naar onze klanten en vragen we geen percentage van de opbrengst. We verzorgen voor U dat er contact wordt gelegd met het veilinghuis, waarbij we eventueel ook aanwezig kunnen zijn bij de taxatie.

In veel gevallen wordt het transport van Uw goederen ook door ons verzorgd. Ook dit is een geheel gratis dienst die we aanbieden. 

Transport van Uw waardevolle goederen gebeurt uiterst zorgvuldig. Alles wordt in bubbelplastic gewikkeld zodat er geen beschadigingen gebeuren tijdens het transport. 

 

Ook indien U goederen hebt die U wil schenken aan een van de vele musea kunnen wij hiervoor het transport voorzien. Hiervoor hanteren wij dezelfde werkwijze voor het transport. 

 

Wij maken geen probleem dat veiling- en/of musea stukken op bovenverdiepingen staan. Ons uiterst ervaren team weet deze veilig tot op transport te brengen. Indien nodig wordt hiervoor ook gewerkt met een verhuislift. 

 

Deze dienst bieden we gratis aan in combinatie met een van onze andere diensten. Indien U enkel gebruik wil maken van onze dienst om Uw goederen te transporteren neemt U best even Contact met ons op.