Rating: 4.8571428571429 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Sandra Bexkens
2 maanden geleden

Vandaag zijn de laatste werkzaamheden van de ontruiming afgerond. Terugkijkend op het hele proces en de samenwerking met Nouwens Ontzorgd kan ik alleen maar erg dankbaar zijn. Vanaf het eerste contact viel me de prettige communicatie op. Veel persoonlijk contact, duidelijke en uitgebreide offerte en mails, veel nuttige tips, en er werd steeds met ons meegedacht om het hele traject voor ons zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De klant is echt koning. Jeroen en Jeroen, ontzettend bedankt!!! Ik kan geen enkel verbeterpunt bedenken.

Peter Thier
2 maanden geleden

Bij Jeroen ben je in professionele handen. Hij heeft samen met zijn mensen op zéér kundige wijze de ontruiming van de flat geregeld en bovendien gezorgd dat de waardevolle stukken uit de inboedel via een veiling een "nieuw leven" kunnen krijgen.
Kort samengevat: Perfect!!!

Henk Bodewes
2 maanden geleden

From Australia I would like to thank Jeroen and his co-workers for the service and professionalism his firm displayed when clearing out my father's apartment in Eindhoven .Once again thank you for a job well done
Regards
Henk Bodewes

Marion Damen
2 maanden geleden

Ze leveren goed werk tegen een zeer redelijke prijs. Ik zal ze zeker aanbevelen bij mijn familie en vrienden!👍👍👍nog bedankt voor jullie hulp,juĺlie hebben de woning netjes achter gelaten

Erik Punt
4 maanden geleden

Uit 7+ offertes kozen wij Nouwens Ontzorgd en dat is een succes geweest. Het service niveau is hoog, goede communicatie met ons en de makelaar en goed ontruimingswerk voor een marktconforme prijs.
Jeroen, bedankt voor je puike werk.

Emmy Gensen
5 maanden geleden

ontruiming geweldig gegaan,een onvoorstelbaar karwij,
Ik heb niet eens meer om hoeven kijken. Bedank voor de vriendelijke en perfecte afwerking ,kon mij geen betere wensen.

Catherine Reid
5 maanden geleden

Great service from Jeroen & Jeroen! Always on time, good at communicating, and did excellent work for a reasonable price. Were also able to advise and make suggestions, and followed up perfectly. Would highly recommend them!

Andor
6 maanden geleden

Uitstekende service, goede contacten, we zijn volledig op de hoogte gehouden, werkzaamheden prima uitgevoerd. Aan te raden bedrijf, betrouwbaar en snel.

Nel
6 maanden geleden

Jeroen heeft snel en goed een huis ontruimd wat voor onszelf een nachtmerrie leek. Bedankt!!

Harry
6 maanden geleden

Al bij het eerste mondelinge contact, een goed gevoel. De offerte is uitgebreid en duidelijk. Werkzaamheden volledig conform offerte uitgevoerd. Communicatie, mondeling, schriftelijk en per mail duidelijk en direct. Waardering in cijfers, een 9 plus.