Milieubewust

We kennen het probleem van de klimaatopwarming ondertussen allemaal, via alle aandacht die de media hier aan schenkt. 

Echter is de klimaatopwarming niet enkel een probleem dat door de media geschetst wordt, maar een probleem dat steeds groter en groter wordt.

Wij willen als bedrijf dat in vele gevallen toch in aanraking komt met heel wat soorten verschillend afval ons steentje bijdragen aan de klimaatopwarming en het milieu. 

 

Dit doen we bijvoorbeeld door:

  • Huisraad een nieuwe bestemming te geven d.m.v. kringloopbedrijven
  • Droge voeding en conserven worden gedoneerd aan voedselbanken
  • Kleding en andere stoffen geven we gratis weg aan iedereen die dit kan gebruiken om hier mondmaskers van te maken, die door de overheid verplicht worden in sommige situaties i.v.m. het corona virus.
  • Bij klusdiensten zoals schilderen gebruiken we verf die niet geheel schadelijk is voor het milieu zonder in te boeten aan de kwaliteit van het eindproduct. 

Van de spullen die helaas niet voor hergebruik mogelijk zijn proberen we zo goed mogelijk van elkaar te scheiden alvorens deze af te voeren.

 

Ook U profiteert hiervan, zo kunnen wij onze offertes goedkoper aanbieden omdat we geen of minder milieubelasting moeten betalen bij het afvoeren van goederen. Zo bespaart u ook weer!  

Graag willen we hier nog een stapje verder in gaan. Indien U hier een idee over hebt kan U ons steeds mailen op info@nouwensontzorgd.nl